Programs

Other Programs

Konsultacije – individualna konsultacija je dostupna svima koji su se susreli sa nekim preprekama, a ne osećaju se kompetentnim za samostalno rešavanje tih problema. To su prvenstveno krizne situacije, stres, traume  kao što su gubici, nagle promene (razvojne ili promene drugačije prirode). Konsultacije su namenjene i zavisnicima kao pomoć u održavanju apstinencije ili onima kod kojih se javila jaka želja da prestanu da koriste narkotike.

Accredited Programs

Metamorfoza-droga-prevencija narkomanije

(program se nalazi u Katalogu programa stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača, stručnih saradnika i direktora za školsku 2012/2014. godinu pod brojem 218)
Program je namenjen prosvetnim radnicima, stručnim saradnicima, direktorima i pomocnicima direktora u osnovnim  i srednjim školama. Program postoji od 2008. godine i do sada je edukaciju prošlo preko 160 učesnika.
Edukacija se održava  na srpskom i mađarskom jeziku i traje tri dana (ukupno 24 sata).         

 

Description Of The Exibition "METAMORPHOZIS" - drugs -

Description Of The Exibition "METAMORPHOZIS" - drugs - 
 
Opening Remarks: It's hard to face the fact that drugs are - directly or indirectly - more and more present in our lives. Many people are  feeling confused, hopeless, angry and helpless about this issue. Many of them have not yet formed opinion on this subject. This unusual exhibition can help – to young people who are older than 14 years of age or adults - to form an opinion on this subject and possible issues.