További programok

Konzultáció – az egyéni konzultációra lehetősége nyílik mindenkinek, aki egy kicsit elakadt, aki nem tud megküzdeni a fellépő/fennálló krízissel, traumával, stresszhelyzettel. Szól ez a drogproblémával küzdőknek, a leállás folyamatában levőknek, a leállás gondolatával játszóknak.
 
Koordináció – a droghasználóknak, drogproblémával küzdőknek, droghasználók családtagjaiknak információkat, javaslatokat tudunk nyújtani a lehetséges intézményes, ambuláns és más kezelési módszerekben való részvétel kapcsán úgy belföldön, mint külföldön.
 
Önsegítő csoport – Rendszeres szülőcsoportokat szervezünk a kezelésen lévő, már kikezelt illetve kezelés előtt álló szenvedélybetegek hozzátartozói számára. A szenvedélybetegség mindig érinti a beteg hozzátartozóit is, akik a legkülönbözőbb módon próbálnak meg alkalmazkodni egy olyan problémához, melyhez lehetetlen az egészséges alkalmazkodás. A szenvedélybetegek hozzátartozóival folytatott munkánk célja az, hogy a családok nagyobb kontrollt nyerjenek az életüket befolyásoló és megpecsételő függőségi minták, kodependens vonások felett.